ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului

Romenvirotec-solutiidemediu

A 24-a editie a ROMENVIROTEC, Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, va avea loc in perioada 11-14 octombrie 2017, in Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ROMENVIROTEC este o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic, cat si pentru educarea publicului in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu. De asemenea, este locul potrivit pentru a prezenta in avanpremiera pe piata tehnologii si proiecte noi, care au implicat cercetare si investitii. Participantii vor avea ocazia sa participe la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei si care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania.

Fiecare eveniment ofera oportunitatea unica de a face schimb de cunostinte, de a forma noi relatii de afaceri si de a discuta problemele care conteaza cel mai mult pentru afacerea Dumneavoastra si pentru industria protectiei mediului.

La ROMENVIROTEC 2017 se vor gasi solutii la problemele de mediu, modalitati ‘verzi’ de economisire a energiei, reducere a poluarii si de reciclare. In centrul atentiei vor fi: managementul deseurilor, solutii de tratare a deseurilor, noi tehnologii in tratarea apelor reziduale, aspecte legate de legislatia si normele europene: o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi in mod constant si intentioneaza sa furnizeze produse si servicii de calitate.

Program de vizitare:
11-13 octombrie 2017 (miercuri-vineri): intre 10.00-18.00
14 octombrie 2017 (sambata): intre 10.00-16.00

Pentru detalii privind programul si modalitatea de participare aflati AICI.