Conferintele Green Report, MOBILITY – 28 septembrie 2017

Mobility-2017-solutiidemediu

MOBILITY este cel de-al doilea eveniment din seria de Conferinte Green Report din 2017, organizate in parteneriat cu Ministerul Mediului. MOBILITY are ca teme centrale de dezbatere imbunatatirea si modernizarea sistemelor clasice de transport, folosirea unor solutii alternative de deplasare in marile orase, mobilitatea urbana.

Ne intereseaza sa aflam ce rezolvari exista pentru atragerea finantarii in proiecte de transport, parcari, noi magistrale de metrou si constructii de drumuri. Discutam si despre innoirea parcului de vehicule de transport public si popularizarea conceptului de Smart City, prin constientizarea folosirii tehnologiei si inovatiilor in solutii viabile pentru un transport cat mai civilizat, rapid si putin poluant.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor autoritatilor publice centrale si locale, societatii civile, precum si mediului de afaceri, reprezentat de principalii actori din domeniul transporturilor, auto, ciclism, protectia mediului, ai asociatiilor de profil, mass media.

Mai multe detalii aflati AICI.

Post edit – Concluzii dupa eveniment – Autor Viorel Ionescu, Consultant de Mediu