Despre noi

Cine Suntem

Viziune

Viziunea Green Environment Support este de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Ne dorim sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura indiferent de statutul juridic.

Misiune

Misiunea Green Environment Support este de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Investim in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Valori

Responsabilitate – Solutiile oferite de Green Environment Support poarta cu sine garantia lucrului bine facut prin insasi eficienta lor, create si applicate personalizat. Actionam ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!

0

Controale Trecute cu Bine

0

Vizite la Clienti

0

Ore de Consultanta

0

Raportari Depuse catre Autoritati

De ce sa lucrati cu noi

Profesionalismul reprezinta principala linie caracteristica a muncii noastre.

Green Environment Support a devenit, in cei peste 6 ani de activitate, unul din cei mai importanti jucatori din piata pentru serviciile de mediu.

Ne mandrim cu faptul ca suntem un partener de incredere pentru cei care ne aleg, iar obiectivul nostru este acelasi ca la inceput – sa gasim cele mai eficiente solutii ce pot fi implementate pentru a respecta pe deplin legislatia si sa ajutam la eficientizarea costurilor companiilor.Testimonialele de la clienti ne stau marturie ca venim in intampinarea lor cu informatii importante din piata astfel incat sa identificam si sa prevenim eventualele riscuri la care se expun.

Pe scurt, Green Environment Support va ofera solutii pentru orice problema de mediu.

Va ajutam sa intelegeti legislatia de mediu, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru sigur si eficient in cadrul companiei dvs.

Externalizarea raportarilor si declaratiilor specifice catre Agentia pentru Protectia Mediului si Administrarea Fondului pentru Mediu este solutia pe care au ales-o cei mai multi dintre clientii nostri intrucat astfel va asigurati ca va indepliniti toate obligatiile si un specialist se ocupa in permanenta de dumneavoastra.

Unul dintre avantajele noastre competitive este chiar garantia lucrului bine facut (dovada stau controalele din partea autoritatilor trecute cu bine), raspunzand prompt, cu solutii croite pentru fiecare nevoie in parte si aplicate personalizat.

Nu facem TOT ce trebuie, facem DOAR ce trebuie!

Secretul succesului nostru este faptul ca profesionalismul ne insoteste in fiecare etapa a colaborarii noastre si ca suntem mereu informati si corecti in relatia cu clientii. Echipa Green Environment Support ocupa cu responsabilitate un loc printre cei mai buni profesionisti din domeniu.

De-a lungul anilor am crescut si ne-am ajutat consultantii sa se dezvolte personal, investim continuu in imaginea noastra atat online cat si offline si incercam mereu sa va tinem la curent cu toate informatiile esentiale despre mediu.

Compania este avizata de Ministerul Mediului pentru intocmirea studiilor in vederea obtinerii actelor de reglementare in domeniul protectiei mediului (autorizatiei de mediu/autorizatiei integrate de mediu, acord de mediu, aviz de mediu) si din 2016 este certificata pentru sistemul de management conform EN ISO 14001:2015 si EN ISO 9001:2015, de catre TÜV Austria Cert GMBH.

Daca este adevarat ca suntem suma alegerilor noastre, va incurajam sa alegeti mereu profesionistii in domeniu.

Ce spun clientii nostri

Testimoniale

Cele mai recente noutati

Cativa dintre clientii nostri