Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Despre noi

Cine suntem

Viziune

Viziunea Green Environment Support este de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Ne dorim sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura indiferent de statutul juridic.

Misiune

Misiunea Green Environment Support este de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Investim in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Valori

Responsabilitate – Solutiile oferite de Green Environment Support poarta cu sine garantia lucrului bine facut prin insasi eficienta lor, create si applicate personalizat. Actionam ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!

Profesionalism – Echipa Green Environment Support cunoaste importanta serviciilor corect si calitativ prestate, astfel ca de la bun inceput si-a impus ca profesionalismul sa reprezinte principala linie caracteristica a muncii sale, oricat de dificila ar fi ea. A ajuns, in consecinta, sa ocupe un loc printre cei mai buni profesionisti din domeniu.

Dedicare – Pentru a oferi solutii de preventie si tratare realmente folositoare, este nevoie de intelegerea in amanunt a afacerilor clientilor, atat a viziunii de business cat si a situatiilor problematice. Green Environment Support “citeste” corect si precis necesitatile clientilor  in orice etapa de dezvoltare facandu-le prioritare.

Ce spun clientii nostri

“Ne bucuram sa avem printre colaboratorii nostri compania Green Environment Support. Profesionalismul si nivelul ridicat de calitate reprezinta 2 caracteristici definitorii pentru Romfracht si ne bucuram ca impartasim aceleasi principii. Rezultatul auditului de conformare desfasurat in septembrie ne-a convins sa continuam colaborarea si sa devenim parteneri pe termen lung.”

Inovatia in industrie este esentiala pentru a crea un mediu de afaceri verde si prosper de aceea incercam sa le propunem clientilor nostri solutii cat mai eficiente. Alaturi de parterii nostri de la Green Environment Support gasim in permanenta solutii astfel incat sa ne asiguram ca respectam legislatia si protejam mediul inconjurator. Ii recomandam cu incredere tuturor celor care vor sa fie reprezentati de o echipa de profesionisti!

Technobit

Inca de la inceputul colaborarii  am identificat in Green Environment Support un real consultant pentru afacerea pe care o conduc. Protectia mediului reprezinta un aspect esential in industria in care activam si ne bucuram ca am regasit un partener de incredere care ne ofera solutii eficiente si ne reprezinta cu succes in relatia cu autoritatile.  Multumim pentru suport!

Ral-color

Apreciem colaborarea cu Green Environment Support, in mod deosebit profesionalismul si disponibilitatea acestora. Prin calitatea serviciilor, atitudinea deschisa si calda a echipei si competenta acestora, Green Environment Support si-a castigat si consolidat statutul pe piata serviciilor de consultanta de mediu.

Cel.ro

Am placerea sa scriu aceasta recomandare in favoarea Green Enviroment Support!

Apreciez atitudinea profesionala si promptitudinea cu care suntem serviti si consiliati pe parcursul desfasurarii contractului.

Impreuna am gasit solutii si cai de rezolvare pentru toate problemele si situatiile aparute, Dra Stoica oferind consiliere si support operativ in acest sens.

Recomandam Green Environment Support pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada, referitor la prevenirea eventualelor neconformitati legislative cu privire la protectia mediului si gasirea solutiilor cele mai potrivite.

Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Adelinesolutions

Serviciile Green Environment Support

Solutii pentru orice problema de mediu

Managementul deseurilor Green Environment Support va pune la dispozitie personal specializat in vederea preluarii raspunderii tuturor operatiunilor ce trebuie desfasurate dupa aparitia deseurilor.
Consultanta de mediu Fie ca sunteti o persoana fizica, intreprindere mica sau una care functioneaza in sectorul corporatist, credem ca este necesar sa aveti un partener de afaceri ce va impartaseste viziunea asupra succesului.
Raportari AFM Green Environment Support va ofera servicii de creare a documentatiilor necesare si redactare a rapoartelor complete catre Administratia Fondului de Mediu.
Raportari ANPM Green Environment Support va pune la dispozitie serviciile de colectare a datelor necesare redactarii rapoartelor specifice, intocmirea acestora si depunerea lor catre institutiile de stat.

Certificari

Alege
serviciile
Green Environment Support