Lista codurilor CAEN autorizabile rev.2

Puteti obtine informatii din lista codurilor CAEN rev.2 folosind campul de cautare de mai jos. Puteti sa cautati dupa numarul CAEN sau dupa denumirea activitatii. Cautarea inteligenta este disponibila, asta inseamna ca se vor afisa rezultatele care contin cuvinte din familia aferenta cuvantului cautat. Daca veti cauta cuvantul depozitare, desi acest cuvant nu exista in baza de date, totusi se va afisa un rezultat pentru ca exista cuvantul depozitari.

Uneori este bine sa cautati si sinonimele cuvintelor care va intereseaza. Spre exemplu, daca veti cauta cuvantul vaci veti primi 2 rezultate care n-au legatura cu animalele respective, in schimb cautarea cu bovine va da alte 2 rezultate semnificative. Cautand peste veti gasi 4 rezultate, dar cautand piscicultura veti mai gasi inca un rezultat.

Puteti forta cautarea unui cuvant, strict in forma dorita de dv., folosind ghilimele. De exemplu, daca veti cauta apa veti gasi 18 rezultate printre care se gasesc si rezultate ce contin cuvantele APAratura, APAratelor. Daca veti cauta cu ghilimele „apa” vi se vor returna doar 4 rezultate care contin doar cuvantul apa asa cum este el in forma stricta.

[fss-search-form mapping_id=2 view_id=1]