Ce masuri au luat autoritatile de mediu pentru a sprijini companiile in contextul COVID 19

Ce-masuri-au-luat-autoritatile-de-mediu-pentru-a-sprijini-companiile-in-contextul-COVID-19

Pentru a veni in sprijinul companiilor atat Agentia pentru Protectia Mediului cat si Administratia Fondului pentru Mediu au adoptat o serie de masuri, ce au ca scop limitarea contactului uman  si prevenirea raspandirii infectiei COVID 19, cat si amanarea anumitor termene. Toate aceste masuri vor fi in vigoare pe perioada mentinerii starii de urgente.

Administratia Fondului pentru Mediu  a venit in completarea suspendarii accesului vizitatorilor in institutie cu urmatoarele masuri de ordin financiar:

  • Suspendarea inspectiilor fiscale cu exceptia cazurilor in care exista suspiciunea de evaziune sau a cazurilor in care verificarile se pot face de la distanta.
  • Suspendarea sau neinceperea executarii silite pentru creantele existente exceptand hotararile judecatoresti pronuntate penal.
  • Prelungirea termenului de depunere a declaratiei fiscale aferente lunii februarie pana pe data de 25 aprilie 2020.

Fiind perioada raportarilor anuale Agentia pentru Protectia Mediului a venit in intampinarea nevoilor pe care le au agentii economici permitand ca acestea sa fie trimise nu doar in format fizic prin curier ci si in format electronic la adresa fiecarei Agentii Judetene.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor va stam la dispozitie cu acelasi entuziasm care ne caracterizeaza!

Foto credit www.pixabay.com