Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Echipa

Cristina-Tudor
Cristina Tudor

Director executiv cu o experienta de peste 7 ani in management bancar. “Deviza mea in tot ceea ce fac este sa privesc mereu inainte, acceptand cu mare drag toate provocarile pe care clientii si piata le ofera. Implicarea si pasiunea sunt elemente esentiale in a aduce plus valoare si a dezvolta parteneriate de lunga durata.”

Daniela-Dobre
Daniela Dobre

Manager de vanzari cu o experienta de 11 ani in companii multinationale. Expertiza extinsa acumulata de-a lungul timpului in numeroase domenii de activitate au fost esentiale in a-mi forma o imagine de ansamblu asupra mediului de business.  Consider ca o strategie de business eficienta este cheia succesului in orice companie si imi doresc sa construiesc alaturi de clientii nostri parteneriate durabile.

Viorel-Ionescu
Viorel Ionescu

Ecolog, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului, atat in cadrul autoritatilor de mediu cat si in companii de consultanta, implicat in reglementarea si controlul activitatilor cu impact asupra mediului, realizarea studiilor de mediu si activitati de cercetare.

Mihaela-Stoica
Mihaela Stoica

Inginer de mediu, cu un Doctorat in Inginerie Rurala si Protectia Mediului si o experienta de 9 ani in intocmirea documentatiilor specifice de mediu si gospodarire a apelor cat si in ceea ce priveste monitorizarea factorilor de mediu. Dorinta constanta de autodepasire ma face sa cred ca pentru orice problema exista o solutie iar eu sunt aici sa o identific.

Laura-Stefania Ciobanu

Inginer de mediu cu o experienta bogata in domeniul consultantei de mediu, in mod particular in indeplinirea obligatiilor declarative si de plata catre Administratia Fondului pentru Mediu, dar si a celorlalte obligatii prevazute in legislatia de mediu in vigoare in Romania. Curiozitatea nativa  si orientarea catre nevoile clientilor ma indeamna sa incerc in permanenta sa ofer servicii personalizate care sa asigure un grad cat mai ridicat de satisfactie.

Roxana-Cioineag
Roxana-Diana Cioineag

Inginer de mediu cu experienta in protectia mediului, in special in managementul deseurilor si a legislatiei din domeniul protectiei mediu.
Fiecare proiect in care sunt implicata este un prilej de a-mi evalua competentele si de a oferi cele mai performante solutii in concordanta cu nevoile fiecarui client. Dupa cum spunea Confucius “Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nicio singura zi din viata ta.”

Elvira Stoicheci

Inginer de mediu cu master in domeniul ingineriei si managementului protectiei mediului. Consider ac fiecare provocare este un mod de autodepasire, de evolutie, fiind un principiu cheie ce trebuie aplicat si in protectia mediului. Obiectivul meu este de a gasi solutii optime pentru a avea parteneriate performante si de lunga durata.