Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Echipa

Cristina-Tudor
Cristina Tudor

Director executiv cu o experienta de peste 7 ani in management bancar. “Deviza mea in tot ceea ce fac este sa privesc mereu inainte, acceptand cu mare drag toate provocarile pe care clientii si piata le ofera. Implicarea si pasiunea sunt elemente esentiale in a aduce plus valoare si a dezvolta parteneriate de lunga durata.”

Daniela-Dobre
Daniela Dobre

Manager de vanzari cu o experienta de 11 ani in companii multinationale. Expertiza extinsa acumulata de-a lungul timpului in numeroase domenii de activitate au fost esentiale in a-mi forma o imagine de ansamblu asupra mediului de business. Consider ca o strategie de business eficienta este cheia succesului in orice companie si imi doresc sa construiesc alaturi de clientii nostri parteneriate durabile.

Laura-Stefania Ciobanu

Inginer de mediu cu o experienta bogata in domeniul consultantei de mediu, in mod particular in indeplinirea obligatiilor declarative si de plata catre Administratia Fondului pentru Mediu, dar si a celorlalte obligatii prevazute in legislatia de mediu in vigoare in Romania. Curiozitatea nativa si orientarea catre nevoile clientilor ma indeamna sa incerc in permanenta sa ofer servicii personalizate care sa asigure un grad cat mai ridicat de satisfactie.

Viorel-Ionescu
Viorel Ionescu

Ecolog, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului, atat in cadrul autoritatilor de mediu cat si in companii de consultanta, implicat in reglementarea si controlul activitatilor cu impact asupra mediului, realizarea studiilor de mediu si activitati de cercetare.

Mihaela-Stoica
Mihaela Stoica

Inginer de mediu, cu un Doctorat in Inginerie Rurala si Protectia Mediului si o experienta de 9 ani in intocmirea documentatiilor specifice de mediu si gospodarire a apelor cat si in ceea ce priveste monitorizarea factorilor de mediu. Dorinta constanta de autodepasire ma face sa cred ca pentru orice problema exista o solutie iar eu sunt aici sa o identific.

Elvira Stoicheci

Inginer de mediu cu master in domeniul ingineriei si managementului protectiei mediului. Consider ca fiecare provocare este un mod de autodepasire, de evolutie, fiind un principiu cheie ce trebuie aplicat si in protectia mediului. Obiectivul meu este de a gasi solutii optime pentru a avea parteneriate performante si de lunga durata.

Raluca Dobra

Consultant de mediu, specializat in managementul resurselor naturale si inginerie ecologica, cu o experienta de lucru demonstrata in industriile de mediu si turism, atat in tara cat si peste hotare. Cred cu tarie ca o abordare pluridisciplinara si dorinta de cunoastere sunt instrumente de baza, necesare dezvoltarii unor solutii optime pentru problemele complexe de mediu.

Alexandru Prodan

Inginer de mediu cu studii masterale in domeniul proiectarii masinilor si structurilor mecanice. Dorinta de a invata incontinuu si de a fi cat mai aproape de perfectiune pe plan profesional ma motiveaza in a raspunde cu promptitudine diferitelor nevoi ale clientilor pe care ii reprezint si de a solutiona cu profesionalism fiecare proiect in care sunt implicat.

Camelia Angelescu Lazar

Inginer de mediu cu experienta in firme de consultanta. Nevoia de a cunoaste si curiozitatea de a descoperi cat mai multe domenii de activitate fac din profesia de consultant cea mai interesanta si provocatoare ocupatie in ceea ce ma priveste. Pasiunea pentru domeniul protectiei mediului completeaza aceasta provocare cu placerea de a gasi solutii la orice problema.

Madalina Grigore

Contabil junior, licentiat in cadrul Academiei de Studii Economice domeniul Contabiliate si informatica de Gestiune. Consider ca in orice profesie şi cu atât mai mult în domeniul profesiei contabile, atentia la detalii este o caracteristica principala pe care o urmaresc in toate proiectele pe care le gestionez.