Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Echipa

Bucuresti

Cristina-Tudor
Cristina Tudor
Daniela-Dobre
Daniela Dobre

Manager de vanzari cu o experienta de 11 ani in companii multinationale. Expertiza extinsa acumulata de-a lungul timpului in numeroase domenii de activitate au fost esentiale in a-mi forma o imagine de ansamblu asupra mediului de business.  Consider ca o strategie de business eficienta este cheia succesului in orice companie si imi doresc sa construiesc alaturi de clientii nostri parteneriate durabile.

Mihaela-Stoica
Mihaela Stoica

Inginer de mediu, cu un Doctorat in Inginerie Rurala si Protectia Mediului si o experienta de 9 ani in intocmirea documentatiilor specifice de mediu si gospodarire a apelor cat si in ceea ce priveste monitorizarea factorilor de mediu. Dorinta constanta de autodepasire ma face sa cred ca pentru orice problema exista o solutie iar eu sunt aici sa o identific.

Catalina-Olaru
Catalina Olaru

Inginer de mediu cu vaste cunostinte  in domeniul protectiei mediului si a legislatiei in vigoare.  Consider ca in orice activitate detaliile fac diferenta de aceea incerc sa descopar in permanenta posibilele riscuri in activitatea pe care o desfasor astfel incat sa le elimin.

Viorel-Ionescu
Viorel Ionescu

Ecolog, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului, atat in cadrul autoritatilor de mediu cat si in companii de consultanta, implicat in reglementarea si controlul activitatilor cu impact asupra mediului, realizarea studiilor de mediu si activitati de cercetare.

Marian-Romaniuc
Marian Romaniuc

Inginer de mediu cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului si in vanzari. Sunt o persoana determinata sa imi pun in valoare cunostiintele si experienta dobandita pentru a livra servicii la cele mai inalte standarde.

Laura-Stefania-Ciobanu
Laura-Stefania Ciobanu

Inginer de mediu cu o experienta bogata in domeniul consultantei de mediu, in mod particular in indeplinirea obligatiilor declarative si de plata catre Administratia Fondului pentru Mediu, dar si a celorlalte obligatii prevazute in legislatia de mediu in vigoare in Romania. Curiozitatea nativa  si orientarea catre nevoile clientilor ma indeamna sa incerc in permanenta sa ofer servicii personalizate care sa asigure un grad cat mai ridicat de satisfactie.

Cosmina-Stanciu
Cosmina Stanciu

Consultant de mediu cu  experienta in domeniul administrativ si servicii clienti. Consider ca relatiile interumane sunt esentiale in stabilirea unor relatii de business  sanatoase.

Roxana-Olaru
Roxana Olaru
Cezar-Izna
Cezar Izina

Timisoara

Mirel-Turaiche
Mirel Turaiche

Inginer de mediu cu peste 6 ani experienta in domeniul protectiei mediului, in managementul deseurilor, implementare si mentinere ISO 14001 si managementul produselor chimice.

Cosmin-Duminica
Cosmin Duminica

Iasi

Mirela-Razlet
Mirela Razlet

Inginer de mediu – meticuloasa, loiala, disciplinata, cu o experienta de peste 4 ani privind activitatile specifice in domeniu, respectiv evidenta stocuri, intocmire raportari specifice privind gestiunea deseurilor cat si introducerea lor in SIM , declaratii AFM, intocmire documente de transport si monitorizare factor de mediu.

Magda-Ungureanu
Magda Ungureanu

De profesie inginer in aparatura si tehnica medicala, dar cu experienta de lucru de peste 10 ani in vanzari de servicii si produse. Cred cu tarie ca cele mai bune colaborari sunt cele bazate pe incredere reciproca si o comunicare deschisa.