Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Echipa

Bucuresti

Cristina-Tudor
Cristina Tudor
Director executiv cu o experienta de peste 7 ani in management bancar.
„Deviza mea in tot ceea ce fac este sa privesc mereu inainte, acceptand cu mare drag toate provocarile pe care clientii si piata le ofera. Implicarea si pasiunea sunt elemente esentiale in a aduce plus valoare si a dezvolta parteneriate de lunga durata.”
Daniela-Dobre
Daniela Dobre

Manager de vanzari cu o experienta de 11 ani in companii multinationale. Expertiza extinsa acumulata de-a lungul timpului in numeroase domenii de activitate au fost esentiale in a-mi forma o imagine de ansamblu asupra mediului de business.  Consider ca o strategie de business eficienta este cheia succesului in orice companie si imi doresc sa construiesc alaturi de clientii nostri parteneriate durabile.

Dan-Alexandrescu
Dan Alexandrescu
Economist, cu o experienta in vanzari de peste 15 ani, experienta in management de peste 10 ani in companii multinationale. „Cred cu tarie ca orice companie are nevoie de angajati cu atitudine, motivati si fericiti. Numai asa, compania va avea parte de clienti multumiti si se va dezvolta armonios. Lucrez la acest aspect de peste 10 ani si niciodata nu este de ajuns.”
Laura-Stefania Ciobanu

Inginer de mediu cu o experienta bogata in domeniul consultantei de mediu, in mod particular in indeplinirea obligatiilor declarative si de plata catre Administratia Fondului pentru Mediu, dar si a celorlalte obligatii prevazute in legislatia de mediu in vigoare in Romania. Curiozitatea nativa  si orientarea catre nevoile clientilor ma indeamna sa incerc in permanenta sa ofer servicii personalizate care sa asigure un grad cat mai ridicat de satisfactie.

Mihaela-Stoica
Mihaela Stoica

Inginer de mediu, cu un Doctorat in Inginerie Rurala si Protectia Mediului si o experienta de 9 ani in intocmirea documentatiilor specifice de mediu si gospodarire a apelor cat si in ceea ce priveste monitorizarea factorilor de mediu. Dorinta constanta de autodepasire ma face sa cred ca pentru orice problema exista o solutie iar eu sunt aici sa o identific.

Marian Romaniuc

Inginer de mediu cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului si in vanzari. Sunt o persoana determinata sa imi pun in valoare cunostiintele si experienta dobandita pentru a livra servicii la cele mai inalte standarde.

Roxana-Cioineag
Roxana-Diana Cioineag

Inginer de mediu cu experienta in protectia mediului, in special in managementul deseurilor si a legislatiei din domeniul protectiei mediu.
Fiecare proiect in care sunt implicata este un prilej de a-mi evalua competentele si de a oferi cele mai performante solutii in concordanta cu nevoile fiecarui client. Dupa cum spunea Confucius „Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nicio singura zi din viata ta.”

Viorel-Ionescu
Viorel Ionescu

Ecolog, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul protectiei mediului, atat in cadrul autoritatilor de mediu cat si in companii de consultanta, implicat in reglementarea si controlul activitatilor cu impact asupra mediului, realizarea studiilor de mediu si activitati de cercetare.

Cosmina-Stanciu
Cosmina Stanciu

Consultant de mediu cu  experienta in domeniul administrativ si servicii clienti. Consider ca relatiile interumane sunt esentiale in stabilirea unor relatii de business  sanatoase.

Roxana-Olaru
Roxana Olaru
Cezar-Izna
Cezar Izina

Timisoara

Mirel-Turaiche
Mirel Turaiche

Inginer de mediu cu peste 6 ani experienta in domeniul protectiei mediului, in managementul deseurilor, implementare si mentinere ISO 14001 si managementul produselor chimice.

Cosmin-Duminica
Cosmin Duminica

Iasi

Mirela-Razlet
Mirela Razlet

Inginer de mediu – meticuloasa, loiala, disciplinata, cu o experienta de peste 4 ani privind activitatile specifice in domeniu, respectiv evidenta stocuri, intocmire raportari specifice privind gestiunea deseurilor cat si introducerea lor in SIM , declaratii AFM, intocmire documente de transport si monitorizare factor de mediu.

Magda-Ungureanu
Magda Ungureanu

De profesie inginer in aparatura si tehnica medicala, dar cu experienta de lucru de peste 10 ani in vanzari de servicii si produse. Cred cu tarie ca cele mai bune colaborari sunt cele bazate pe incredere reciproca si o comunicare deschisa.