Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Despre noi

Cine suntem

Viziune

Viziunea Green Environment Support este de a construi, prin excelenta serviciilor prestate, parteneriate durabile. Ne dorim sa crestem gradul de constientizare privind responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o are fata de natura indiferent de statutul juridic.

Misiune

Misiunea Green Environment Support este de a aduce plus valoare tuturor clientilor, prin servicii de mediu personalizate si profesioniste, oferind garantia lucrului bine facut. Investim in dezvoltarea noastra continua, in ton cu valorile companiei astfel incat toti partenerii nostri sa fie in siguranta si sa isi dedice timpul pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei.

Valori

Responsabilitate – Solutiile oferite de Green Environment Support poarta cu sine garantia lucrului bine facut prin insasi eficienta lor, create si applicate personalizat. Actionam ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!

Profesionalism – Echipa Green Environment Support cunoaste importanta serviciilor corect si calitativ prestate, astfel ca de la bun inceput si-a impus ca profesionalismul sa reprezinte principala linie caracteristica a muncii sale, oricat de dificila ar fi ea. A ajuns, in consecinta, sa ocupe un loc printre cei mai buni profesionisti din domeniu.

Dedicare – Pentru a oferi solutii de preventie si tratare realmente folositoare, este nevoie de intelegerea in amanunt a afacerilor clientilor, atat a viziunii de business cat si a situatiilor problematice. Green Environment Support “citeste” corect si precis necesitatile clientilor  in orice etapa de dezvoltare facandu-le prioritare.

Ce spun clientii nostri

Am placerea sa scriu aceasta recomandare in favoarea Green Enviroment Support!

Apreciez atitudinea profesionala si promptitudinea cu care suntem serviti si consiliati pe parcursul desfasurarii contractului.

Impreuna am gasit solutii si cai de rezolvare pentru toate problemele si situatiile aparute, Dra Stoica oferind consiliere si support operativ in acest sens.

Recomandam Green Environment Support pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada, referitor la prevenirea eventualelor neconformitati legislative cu privire la protectia mediului si gasirea solutiilor cele mai potrivite.

Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Green Environment – o solutie de mediu pentru compania noastra, o echipa eficienta, prompta, profesionista si de incredere. Recomandam cu incredere!

Un parteneriat exceptional, o echipa fantastica, alaturi de care ne mentinem ” Green ” de cativa ani de zile.

Am ales profesionalismul, deoarece in timp, grija asumata face intr-adevar diferenta. Pentru noi, ingrijirea parului este ridicata la nivelul Expert, pentru Green Environment, grija fata de mediu este primordiala.

Ne face placere sa lucram cu dumneavoastra, ne bucuram de promptitudine si de o colaborare eficienta!

Serviciile Green Environment Support

Solutii pentru orice problema de mediu

Managementul deseurilor Green Environment Support va pune la dispozitie personal specializat in vederea preluarii raspunderii tuturor operatiunilor ce trebuie desfasurate dupa aparitia deseurilor.
Instruirea personalului Serviciile de consultanta Green Environment Support va ajuta sa intelegeti legislatia de mediu din ce in ce mai complexa si solicitanta.
Raportari AFM Green Environment Support va ofera servicii de creare a documentatiilor necesare si redactare a rapoartelor complete catre Administratia Fondului de Mediu.
Raportari ANPM Green Environment Support va pune la dispozitie serviciile de colectare a datelor necesare redactarii rapoartelor specifice, intocmirea acestora si depunerea lor catre institutiile de stat.

Certificari

Alege
serviciile
Green Environment Support