Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Consultanta de mediu

imagine-1Fie ca sunteti o persoana fizica, intreprindere mica sau una care functioneaza in sectorul corporatist, credem ca este necesar sa aveti un partener de afaceri ce va impartaseste viziunea asupra succesului. Identificarea si respectarea acestor detalii reprezinta punctul de pornire in “croirea” in mod personalizat a pachetului de servicii de mediu.

Colaborarea cu o firma specializata in servicii de mediu reprezinta o actiune strategica eficienta, ce comporta un mare avantaj ecomonic tocmai prin asigurarea asumarii si respectarii responsabilitatilor si obligatiilor impuse de normele legislative de mediu.

Complexitatea crescanda a legislatiei de mediu impune o navigare calificata si eficienta a actelor ce o alcatuiesc, lucru care a transformat felul in care ne raportam la aceasta, cu precadere in calitate de persoana juridica. Prin aceasta dezvoltare legislativa, rolul societatilor de mediu autorizate pe care il au in buna functionarea a activitatii economice s-a transformat din potential colaborator intr-o necesitate vitala afacerii, precum cel al unui contabil.

Serviciile de consultanta Green Environment Support  va ajuta sa intelegeti legislatia de mediu din ce in ce mai complexa si solicitanta, sa indepliniti cerintele acesteia oricare ar fi domeniul de activitate si sa creati un mediu de lucru intern sigur si prosper.

Asadar, in functie de complexitatea activitatii economice si codurile CAEN insusite, Green Environment Support va pune la dispozitie servicii de consultanta de mediu privind obligatia legala de intocmire a unei autorizatii de mediu, parcurgand toate demersurile necesare pentru obtinerea acesteia, conform termenelor legale specifice.

De la elaborarea documentatiei necesare obtinerii avizelor de mediu pana la studii de evaluare a impactului asupra mediului, specialistii Green Environment Support se asigura ca beneficiati de informatii corecte si actualizate, ajutandu-va astfel sa evitati situatiile in care se pot aplica amenzi conform OUG 195/2005 privind protectia mediului, pornind de la 5.000 lei pana la la 10.000 lei pentru persoane fizice, si de la 30.000 lei la 60.000 lei, pentru persoane juridice.