Green Environment Support - Certificata ISO 9001:2015 si 14001:2015

Clienti & Testimoniale

Cativa dintre clientii nostri

Chopstix
Frey Wille
Hotel Capitol
Vaca-Muu
Camera Auditorilor Financiari din Romania
Cel
Phoenicia Comfort Hotel
Lo Spazio
Cami
Flormar
High-class
Dristor Doner
Elta
Le-boudair
Vior
Adlinesolutions

Ce spun clientii nostri

SC Green Environment Support SRL reprezinta partenerul de afaceri ideal. Calitatea serviciilor de mediu oferite, alaturi de flexibilitatea in a le personaliza si promptitudinea implementarii acestora, m-au convins sa recomand cu incredere echipa de profesionisti Green Environment Support si sa fiu sigur ca, prin ei, dezvolt o afacere de viitor cu gandul la viitor. Expertiza in domeniu si nivelul profesionalismului de care am beneficiat sunt laudabile.

O reteta de ReMediu

Inca de la primii pasi in business ai Green Environment, Dristor Kebab SRL a fost cooptat alaturi de echipa Green : o echipa dinamica , performanta, cu un management de calitate .

In analiza unui raport calitate/pret , putem spune ca punem pe primul loc calitatea serviciilor oferite de echipa Green , asa cum am pus intotdeauna pret si pe calitatea produselor noastre din 1999 si ne bucuram ca pastram cu fidelitate aceleasi standarde de lucru, de ambele parti,  cu rezultate in proiectele initiate , si cu avant spre performanta. Ne dorim in continuare o colaborare ”Green” , cu de toate , cu mult suflet in proiecte , cu aceleasi deschideri catre viitor.Impreuna , sa facem natura mai vie!

Solutiidemediu.ro a venit in intampinarea nevoilor noastre ori de cate ori am avut nevoie. Are o echipa profesionista care duce la bun sfarsit orice proiect i-am incredintat. Sunt consecventi si seriosi in ceea ce fac.

Recomand cu toata increderea in cazul in care aveti nevoie serviciile lor.

Ne face placere sa lucram cu dumneavoastra, ne bucuram de promptitudine si de o colaborare eficienta!

Am ales profesionalismul, deoarece in timp, grija asumata face intr-adevar diferenta. Pentru noi, ingrijirea parului este ridicata la nivelul Expert, pentru Green Environment, grija fata de mediu este primordiala.

Un parteneriat exceptional, o echipa fantastica, alaturi de care ne mentinem ” Green ” de cativa ani de zile.

Green Environment – o solutie de mediu pentru compania noastra, o echipa eficienta, prompta, profesionista si de incredere. Recomandam cu incredere!

Recomandam Green Environment Support pentru profesionalismul si seriozitatea de care a dat dovada, referitor la prevenirea eventualelor neconformitati legislative cu privire la protectia mediului si gasirea solutiilor cele mai potrivite.

Alaturi de acestea, modalitatea de comunicare prietenoasa si intelegerea nevoilor noastre ne-au convins ca am facut cea mai buna alegere.

Am placerea sa scriu aceasta recomandare in favoarea Green Enviroment Support!

Apreciez atitudinea profesionala si promptitudinea cu care suntem serviti si consiliati pe parcursul desfasurarii contractului.

Impreuna am gasit solutii si cai de rezolvare pentru toate problemele si situatiile aparute, Dra Stoica oferind consiliere si support operativ in acest sens.